Afscheid nemen vanuit het hart
06-10358100 melden overlijden

UITVAARTVERZORGING

Arie de Kloet Uitvaartverzorging is een kleine onafhankelijke uitvaart onderneming met een persoonlijke en eigentijdse benadering

even voorstellen

Wij willen graag samen met u een uitvaart regelen, zoals u die in gedachten heeft. Modern of juist traditioneel met oog voor detail. Wij lopen in deze emotionele periode met u mee om u te begeleiden, zorg uit handen te nemen en om gezamenlijk tot een mooi afscheid te komen. Afscheid nemen vanuit het hart, met voor u de zekerheid dat alles tot in het kleinste detail verzorgd zal zijn.
Uw draaiboek is onze regie. Uw afscheid, onze zorg.

Arie de Kloet Uitvaartverzorging is sinds een aantal jaren gevestigd in Loosdrecht en is werkzaam in Loosdrecht, Kortenhoef, ’s Graveland, Nederhorst den Berg en Hilversum. Woont u ergens anders? Ook dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Wie is Arie de Kloet

Uitvaartverzorging is voor mij een mooi en waardevol vak. Ik ervaar het telkens weer als een voorrecht om mensen te mogen begeleiden in deze moeilijke, kwetsbare en intieme levens momenten. Elk afscheid is uniek en zal ik met de grootste zorgvuldigheid benaderen. Integriteit, betrokkenheid, inlevingsvermogen en respect staan hierbij voorop.

Melden van een overlijden

Als iemand thuis overlijdt, dient u eerst de (huis)arts in kennis te stellen. De arts moet eerst zijn geweest voordat wij iets voor u kunnen betekenen. Bij overlijden in een ziekenhuis of instelling wordt u verteld hoe er daar gehandeld wordt voordat u ons kunt bellen.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op 06-10358100. We bespreken dan samen hoe we de stappen naar het afscheid gaan voorbereiden.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar