Zorgzaam & Betrokken

UITVAARTVERZORGING

Onze Kenmerken: Zorgzaam & Betrokken

De periode van het laatste afscheid heeft een behoorlijke betekenis voor de nabestaanden. Voor hen is het  van belang om zoveel mogelijk te worden betrokken in het proces van afscheid nemen. Samen zorgen we ervoor dat het afscheid het beste aansluit op de wensen van de overledene én de familie. Wij doen dit respectvol en professioneel.
Een goed verzorgde uitvaart maakt de verwerking van een overlijden voor nabestaanden vaak dragelijker. Arie de Kloet Uitvaartverzorging wil er graag aan bijdragen dit voor u te realiseren. Waardoor u op een genoegzame manier kunt terugkijken op het afscheid van uw dierbare.

Na het overlijden begint een verdrietige periode. Toch moet er in deze periode veel geregeld worden. Het is dan prettig wanneer u daarbij wordt geholpen en bijgestaan. U zult ook merken dat het regelen van een uitvaart, begrafenis of crematie veel mooie herinneringen doet opleven ook al is er verdriet rondom het overlijden. Mooie herinneringen kunnen ook zorgen voor een glimlach.

Vertrouwen, rust uitstralen en er zijn
Vanuit deze drie begrippen werken wij. Afscheid nemen van een dierbare is zeer persoonlijk en voor iedereen anders. Stap voor stap ondersteunen wij u om te komen tot de juiste keuzes, zodat de uitvaart een passend afscheid zal zijn.

Uitvaarverzorging vanuit het hart
Elke familie is anders, de sfeer en de omstandigheden zijn nooit hetzelfde. Ik stap op het meest kwetsbare moment in het leven van mensen. Hier ben ik mij van bewust. Elke stap in de voorbereiding en begeleiding verloopt met veel betrokkenheid.  

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar