Uitvaartkosten helder en overzichtelijk

UITVAARTVERZORGING

Uitvaartkosten bij overlijden

Een belangrijk gegeven om rekening mee te houden zijn de kosten van een begrafenis of crematie. Ik vind het belangrijk om hierover heel open te zijn en bied altijd een voorlopige kostenbegroting aan. Deze vul ik in aan de hand van de bedragen die op dat moment beschikbaar zijn. Een aantal bedragen in de kostenbegroting zullen een schatting zijn, denk hierbij aan de kosten van een advertentie in een krant. Achteraf zullen deze schattingen op heldere wijze worden verrekend.
 
Voor de vaste werkzaamheden rekenen wij een basistarief. De overige kosten zijn afhankelijk van de wensen en keuzes die u wilt laten uitvoeren. Denk hierbij aan een aparte condoleance-avond, volgauto’s, uitgebreide catering, advertentie in de krant etc.

Verzekeringen en onafhankelijk advies
Arie de Kloet Uitvaartverzorging is er voor iedereen. Verzekerd of onverzekerd. Wij zijn niet aangesloten bij een verzekeringmaatschappij. Dit betekent dat u van ons een onafhankelijk advies kunt verwachten. Een advies die past bij een uitvaart die u wenst.

U kunt met elke verzekering terecht bij Arie de Kloet Uitvaartverzorging. Van de polissen met een verzekerd geldbedrag wordt het bedrag rechtstreeks uitgekeerd. Hiermee kunt u, afhankelijk van de waarde, de uitvaart of een deel hiervan bekostigen.
Ook met een naturapolis kunt u ook contact opnemen met Arie de Kloet Uitvaartverzorging.
U bent namelijk niet verplicht om met de uitvaartondernemer die u wordt aangeboden in zee te gaan.
Na contact met de verzekeringsmaatschappij hoort u welk bedrag zij zullen uitkeren.
De maatschappij zal wel een bepaald bedrag in mindering brengen als u een uitvaartondernemer van uw keuze kiest. Houd altijd rekening met het feit, dat u alleen de standaardvoorzieningen in natura van uw verzekering vergoed krijgt. Mocht u wensen hebben die buiten de standaardvoorzieningen vallen, dan zult u dit als extra posten op de eindfactuur terugvinden.
Het is de moeite waard om een kostenbegroting bij Arie de Kloet Uitvaartverzorging aan te vragen als u overweegt voor ons te kiezen. Wij denken graag met u mee. Wij kunnen u helpen met het innen van de polissen, of u hierin adviseren en ondersteunen.

De uitvaart van een geliefde is een herinnering op zichzelf. Deze herinnering moet kloppen met uw beeld. Daarom is persoonlijke invulling zo belangrijk en daar help ik u graag bij.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bespreken wij de mogelijkheden, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar